Nevím jak je to možné, že Vám to funguje a dalším xxx lidem ne. Od doby mého prvního požadavku v tomto vláknu uběhl již nějaký čas kdy jsem tuto funkci testoval a prostě musím říci, že nefunguje. I přes má nekonečná snažení.
Zkoušel jsem to jak já, tak i jiní a zkoušel jsem to jinde včetně různých verzů TheBAT a nefunguje to nikde.
Netuším co dělám špatně, nebo co dělá špatně program... proto popíšu jak to dělám.. pokud je tedy program v pořádku, mělo by to tedy nejspíš fungovat:
Takže.
1. mám TheBAT a vytvořený IMAP účet... v něm mám vytvořeny složky pomocí funkce správce IMAP složek na serveru.
2. příjdou mi zprávy do hlavní složky, já pak udělám to, že zprávy rozdělím do těchto složek vytvořených způsobem jak popisuju v č.1.
3. tělo zprávy obsahuje znaky v kodu HTML i prostého textu
4. v nějaké starší zprávě se vyskytuje text, který obsahuje text třeba "třešně" takže kliknu v nástrojové liště na ikonu "Hledat".
5. v Podmínkách vyberu aby se prohledávala "Kterákoliv část" - "Obsahuje" a zadám text třešně.
6. dole potom zaškrtnu aby se prohledávalo všechno a kliknu na tlačítko "Spustit" a okno sice přeblikne na záložku "Výsledek", ale nic se nenajde. Náznak nějakého hledání je nulový, protože výsledek zobrazí hned a není ani vidět žeby něco prohledával ... jak je tomu u vyhledávání zpráv v případě POP3 účtů.
Tuto vlastnost jsem zkoušel jak na účtu který obsahoval několik desítek zpráv, tak i na účtu s několika sty zpráv. Vždy se stejným výsledkem.
Ještě pro info: Zkouší se to na TheBAT 4.2.12.4 a běží na WinXP v síti LAN kde stahuje zprávy přes IMAP z Kerio Mail serveru který je také na Win 2003 SBS.
V programu jsou pouze IMAP účty bez POP3 účtů a veškerá správa jako třeba správa IMAP složek se dělá před TheBAT.
Pokud je parametr pro vyhledávání jiný... že se třeba hledá zpráva dle odesilatele nebo příjemce tak vyhledávání funguje, ale hledání nefunguje pouze když se zvolí aby se prohledával i obsah. To si prostě ani neškrtnu. A tento problém je a nikdo mi už nevymluví že ne

protože jsem nad tím strávil hodiny a hodiny času, abych našel nějaké dostupné řešení nebo alternativu a v podstatě bez výsledku